DTW – Open AddLab

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Op 26 mei opent AddLab haar deuren voor het brede publiek. Tijdens Open AddLab wordt gedemonstreerd hoe het printproces verloopt; Hoe worden designs voor 3D printen gemaakt? Welke materialen worden er gebruikt en hoe wordt de kwaliteit gegarandeerd? Wat zijn de methodes van nabewerking en hoe worden producten getest zoals 3D scannen? Een team van experts zal aanwezig zijn om dit proces te demonstreren en om technisch inhoudelijke vragen te beantwoorden.

AddLab in Eindhoven is de eerste gedeelde proeffabriek metaal 3D printen van Nederland, voor de productie van Industriële en functionele producten voor de high tech industrie.
Het heeft een ambitieuze maar duidelijke roadmap gemaakt waarmee alle stappen van Metaal 3D printen aan bod komen om het ultieme einddoel, een breed scala aan high tech toepassingen in verschillende high end markten te ontwikkelen. AddLab is een samenwerkingsverband tussen 9 industriële partners uit de industrie die ervan overtuigd zijn dat door middel van samenwerking sneller geleerd kan worden en zo een voorsprong verkregen kan worden op het gebied van industriële productie van functionele producten voor de high tech industrie.

Kom een kijkje nemen in de wereld van industrieel 3D metaalprinten. Open AddLab inclusief netwerkborrel vindt plaats op donderdag 26 mei vanaf 15:00 – 19:00.

https://www.youtube.com/watch?v=oa-S3-gm-oQ

mei 26 2016

Details

Datum: 26 mei 2016
Tijd: 16:00 - 20:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Organisator

shopify analytics