Open Business Borrel bij de Wielewaal

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Open Business Borrel bij de Wielewaal
Een netwerkevent van OBB040 is dé plek in Eindhoven e.o. waar je op een ontspannende manier je netwerk vergroot.

Wij zijn laagdrempelig: elke 3e donderdag van de maand kun je kennis maken met ondernemende mensen uit Eindhoven en omgeving. Op telkens een wisselende, aansprekende locatie krijgen bezoekers de gelegenheid om in een ontspannen sfeer hun netwerk uit te breiden en inspiratie op te doen.

We zijn divers: iedereen is welkom, zo vormen de bezoekers een mooie afspiegeling van de maatschappij. Het zijn ondernemende mensen die bezig zijn hun dromen te verwerkelijken, die interesse tonen in de diensten van een ander en die openstaan voor samenwerkingen. Juist die diversiteit motiveert en maakt het netwerken interessant.

Netwerken draait om vertrouwen en respect: Bij OBB040 draait het om verbinding vanuit het hart. Het ontmoeten van nieuwe mensen levert veel nieuwe energie op. Iedereen brengt zijn/haar eigen expertise mee. Op basis van vertrouwen en respect wil men elkaar helpen en positief stimuleren. Want samenwerken kan niet zonder vertrouwen en respect. Pas als het in het hart klikt kunnen er door uitwisseling van kennis en ervaring mooie zakelijke verbindingen ontstaan.

september 20 2018

Details

Datum: 20 september 2018
Tijd: 18:00 - 21:00
Prijs: €10
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Landgoed de Wielewaal

Oirschotsedijk 3 Eindhoven, 5651 PC Nederland

shopify analytics