Open dag | Fotoclub.nl

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

‘Open dag’ bij Fotoclub.nl en mee fotograferen in 10 opdrachten.

EINDHOVEN – Altijd al willen leren fotograferen? Misschien wil je meer weten over de ins en outs van fotografie? Of wat dacht je van een dagje ervaren hoe het is om met je camera verschillende opdrachten te doen? Kom dan op zaterdag 10 september naar de open dag van Fotoclub.nl in Eindhoven.

Tijdens de open dag kan elke (hobby)fotograaf gratis mee fotograferen. Speciaal daarvoor organiseren we een fotowedstrijd waar je op 10 September 10 opdrachten krijgt die je kan uitvoeren in Eindhoven. Uiteraard zijn er prijzen te winnen.

Je kan de 10 opdrachten bij ons ophalen om samen met andere hobby fotografen deze opdrachten te gaan doen. Natuurlijk is er rook gratis koffie en thee voor de liefhebber en kan je ook binnen bij ons in de studio fotograferen.

Ook voor wie vragen heeft over fotografie en de cursussen van fotoclub.nl, of gewoon eens wil praten met andere fotografen, is een bezoekje aan de open dag meer dan waard.

Docenten staan de hele dag tot je beschikking om al je vragen te beantwoorden en oud-cursisten kunnen je vertellen over hun ervaringen.

Nieuwsgierig? Ook dan is de open dag van Fotoclub.nl, een ideale gelegenheid. Schroom niet en stap gerust binnen.

De open dag wordt gehouden van 10.00 tot 16.00 uur. De studio en workshopruimte is te vinden aan de Torenallee 30 op de vierde etage van de Apparatenfabriek op Strijp-S in Eindhoven.

De entrée en deelname is gratis.

Voor meer informatie:

www.fotoclub.nl (Marcel Wiegerinck)

september 10 2016

Details

Datum: 10 september 2016
Tijd: 11:00 - 17:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Apparatenfabriek

Torenallee 22 t/m 36 Eindhoven, 5617 BD Nederland

Bezoek de website van de locatie

shopify analytics