Pact Festival 2K16

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Drie maal is scheepsrecht.

Na twee eerdere opties, is nu dan eindelijk de definitieve vorm bepaald. PACT Festival 2K16 verplaatst de buitenpodia naar Hal B van het Klokgebouw.

Een samenloop van diverse factoren overgoten met een onprettig ruikend slecht-weer-sausje, heeft ervoor gezorgd dat het vooruitzicht op een geslaagd feest in de buitenlucht, steeds moeilijker zichtbaar werd. Maar zoals zo vaak, moesten er eerst moeilijke keuzes worden gemaakt, om uiteindelijk iets moois over te kunnen houden.

Op PACT Festival 2K16 vooralsnog geen Vonk of moddervette funk, dat laten we allemaal nog even in de verpakking zitten. Wat we wèl uitpakken zijn twee, tot de nok toe volgestouwde zalen met techno, techno en nogmeer techno, in het Klokgebouw, .

Samen met wapenbroeder Zodiak Commune en dankzij hun onvoorwaardelijke support en inzet, kunnen we nu een 100% waterdicht-gezelligheid-gegarandeerd-720 minuten durend-dansfeest neerzetten. Jas en tas in de garderobe, lach aan en gaan!

Behalve het feit dat je geen druppel regen of ijskoude rukwind zult voelen, vind je verder alles wat je op alweer de dertiende editie van PACT Festival kunt verwachten: compromisloze techno, fijne mensen en een relaxte, über-dansbare sfeer.

We zien je graag a.s. woensdag in het Klokgebouw!

DommelVallei Hal D
▲ Dirk Kanters (live)
▲ Tachini (live)
▲ Sceptical C (live)
▲ Little J
▲ Youri Jozee
▲ El Greco
▲ Robbert Sikking
▲ Lars Muselaers
▲ Poon
▲ Moving Thoughts (live)
▲ Vonk Crew (t.b.c.)

DommelVallei Hal B
▲ Detroit Techno Militia 2×4 (USA)
▲ Trish van Eynde (BE)
▲ E.D.G.E.
▲ Hekkla
▲ L-roy
▲ Rascal
▲ Oncle Franque
▲ Tim B

april 27 2016

Details

Begin: 27 april 2016
Eind: 28 april 2016
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

shopify analytics