PLAN-B op Stelten | Ontdek PLAN-B

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

CREATIEVE ONDERNEMERS ZETTEN PLAN-B OP STELTEN

Na een succesvolle editie in 2017, wordt dit jaar op woensdag 21 november een tweede ‘PLAN-B op stelten’ georganiseerd met als thema ‘ontdek PLAN-B’. Deze middag openen creatieve ondernemers aan de Hurksestraat 19 in Eindhoven hun deuren om te laten zien wie ze zijn en wat ze ontwerpen, creëren of maken. Tijdens ‘ontdek PLAN-B’ zijn er activiteiten voor jong en oud, met workshops en demonstraties. PLAN-B op stelten is een initiatief van ondernemers Bianca Gomez en Natasja Ait Baalal van de Frutzelzone.

Tijdens dit open huis krijg je een kijkje in de verschillende studio’s. Of doe je mee aan de vele creatieve, ervaar & beleef workshops. PLAN-B op stelten vindt plaats van  14:00 – 17:00 uur, toegang is gratis.


OVER PLAN-B

PLAN-B, gevestigd in het voormalige Beatrixcomplex van Philips (Hurksestraat 19), biedt ateliers, studio’s en werkruimten aan start-ups, ontwerpers en kunstenaars. Initiatiefnemer Heijmans NV wil daarmee in designstad Eindhoven een toffe plek creëren waarin creatieve professionals het beste uit zichzelf kunnen halen. Momenteel huisvest het pand zo’n 130 creatieve ondernemers.

november 21 2018

Details

Datum: 21 november 2018
Tijd: 14:00 - 17:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , , , , , , , , , , , , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Plan-B

Hurksestraat 19 Eindhoven, 5652 AH Netherlands

Organisator

Plan-B
Email:
shopify analytics