Planet Vintage

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Planet Vintage! is hét vintage rock festival van Eindhoven. Geniet van een avond vol rock & vinyl op het podium, van een echte vinyl ruilbeurs en kom kijken naar het Peer Borgers Pedalenmuseum.

Luister met een biertje in de hand naar de DJ die de vinyl platen weer uit de kast heeft getrokken, of ga los met een van de acts op het podium die duidelijk laten horen dat de jaren ’70 helemaal niet dood zijn.

Stap dus in, en laat je meevoeren naar Planet Vintage!

De eerste editie wordt gehouden in het Blue Collar Theater.

De Planet Vintage! line-up:

• Sheverine
Een mystiek, mysterieus, vrouwelijk wezen, die voornamelijk in de schaduw leeft. Laat ze zich zien? Dan weet je niet wat je overkomt. Hetzelfde geldt voor de gelijknamige band Sheverine; vier goedlachse en ambitieuze vintage liefhebbers, die eenmaal op het podium het publiek wegblazen met hun fuzz-, stoner- en bluesrock talent.

• Kid Calloway
70’s hard rock uit Eindhoven, á la Thin Lizzy en Led Zeppelin. Met een debuut EP uit en een opvolger in de maak, weet het viertal van Kid Calloway met hun energieke en strakke live-shows iedere zaal naar hun hand te zetten en spelen zo lang als er uit die hand gegeten wordt!

• One Harry
Wat krijg je als je een stel muzikanten in een hok zet die echte passie hebben voor muziek? One Harry brengt met liefde nummers van toen en nu ten gehore! Met de versterkers op 11 en veel overgave komen nummers van Neil Young, David Bowie, The Verve, en meer. One Harry hóór je niet alleen, die voel je ook!

De line-up wordt afgewisseld door de DJ, die ook de afterparty draait.

http://www.planetvintage.rocks
https://www.facebook.com/planetvintagerocks

Deuren open om 20:30
Kaarten in VVK 5 Euro (excl servicekosten)
Kaarten aan de deur 6,50 Euro

november 05 2016

Details

Begin: 5 november 2016
Eind: 6 november 2016
Evenement Categorie:
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Blue Collar Theater

Klokgebouw 10 Eindhoven, 5617 AA Netherlands

Bezoek de website van de locatie

shopify analytics