Pop Up Yoga Zomer School

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Nog ruimte in je zomerplanning? Kom naar de Pop Up Yoga Summerschool! Een 5 weken durend zomerprogramma op de zaterdag ochtend waarin VERDIEPING en BIJTANKEN centraal staan.

Ontdek een versie van jezelf die je nog niet kende: krachtiger, vitaler, gezonder en evenwichtiger! De workshops zijn geschikt voor iedereen, zowel beginners als gevorderden.

PROGRAMMA

Zaterdag 29 Juni 2019 10.00-12.00 : BREATHWALK

Extra aandacht voor onze voeten. Hoe voeten voor een juiste uitlijning zorgen en zo klachten in gewrichten en in de rug voorkomen en/of verminderen. Synchroon ademhalen in combinatie met een blote voeten wandeling. Leer om jezelf te ontspannen tijdens deze heerlijke wandeling door het groene frisse gras.

Zaterdag 6 Juli 2019 10.00-12.00 : KUNDALINI YOGA VOOR HET HART

Een rustige Kundalini yogales met (verkoelende) adem meditaties en tips om beter te kunnen slapen tijdens de warme dagen en vol energie weer aan de dag te beginnen.
In deze workshop staat het hart centraal. In deze sessie gaan we ondervinden wat de voordelen zijn om te leven en te bewegen vanuit ons hart. Hoe we meer rust ervaren en krachtiger in het leven staan.

Zaterdag 13 Juli 2019 10.00-12.00 : YOGA NIDRA MET GONG

Een gong massage heeft een helende werking bij: burnout, slapeloosheid, trauma, vermoeidheid, lichaamspijnen. Naast een diepgaande ontspanning kun je ook diepere bewustzijnsniveaus ervaren. Een Gong healing wordt gecombineerd met Yoga Nidra om dieper in de ontspanning te kunnen komen. Yoga nidra betekent letterlijk ‘yoga slaap’ of ‘slaap van de yogi’. Het is rond 1950 ontwikkeld door Swami Satyananda Saraswati – oprichter van de Bihar School of Yoga in India. Hij ontdekte dat er een stadium tussen waken en slapen bestaat waarin je niet echt meer wakker bent maar ook niet slaapt. Als je deze staat van zijn bereikt, vloeit de spanning zowel uit je lichaam als uit je hoofd weg. De workshop wordt afgesloten dans sessie die ervoor zorgt dat je weer met beide benen op de grond terug komt.

Zaterdag 20 Juli 2019 10.00-12.00 : ZELFMASSAGE

Naast jezelf heerlijk los kloppen, strijken en masseren in de juiste richting leer je ook een paar handige kneepjes om kleine ongemakken te verlichten met deze ontspannende Kundalini Yoga oefeningen.

Zaterdag 27 Juli 2019 10.00-12.00 : YOGISCHE LIFESTYLE & POTLUCK LUNCH
Alles over voeding, rust en regelmaat, met aansluitend een potluck lunch!

Alle workshops zijn los te boeken
Boek je de hele serie dan ben je voordeliger uit.

Prijs per workshop 22,00
Het hele programma van vijf weken kost 87,50

 

juni 29 2019

Details

Datum: 29 juni 2019
Tijd: 10:00 - 12:00
Prijs: €22
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Pop Up Yoga Eindhoven

Oude Vensedijk 5 (Eigen Wijs Boerderij) Eindhoven, 5653EM

Organisator

Pop Up Yoga Eindhoven
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics