POPEI sessions – huisband, vocalisten & lekker eten

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

POPEI heeft vanaf 15 januari een heuse huisband! Iedere 2e zondag van de maand nodigt deze band, bestaande uit Polle van Genechten, Thomas Vergouwen en Theun Sterken, onder leiding van Roel van Moll een aantal vocalisten/singer-songwriters uit voor een gezellige warme avond in het POPEI café vol bekende muziek, lekker eten en vrije muzikale sfeer. De avond start rond 17.00 uur. Entree: gratis.

De huisband speelt 3 sets van een half uur. Het eerste half uur begint rustig en relaxed. Genieten van de optredens en tussendoor lekker kletsen. Tussen de 1e en 2e set is er een speciale daghap verkrijgbaar. Tijdens de 2e set komen er wat meer uptempo nummers voorbij met herkenbare melodieën die je zo mee kunt neuriën en/of zingen. Tijdens de 3e set is het tijd om te rocken en dansen!

Tijdens deze allereerste editie van POPEI sessions heeft de huisband 4 muzikanten weten te strikken. Ans Gijsbers ken je van De Beste Singer-songwriter van Nederland en van de Anouk tribute band Final Jam. Amy Van de Weem deed in 2013 mee aan The Voice Kids en nu zal ze naar POPEI komen! Luke de Cort is zanger van Sharp Dressed Men, een jonge energieke allround coverband. En last but not least komt zangeres Magtel de Laat ook langs!

januari 15 2017

Details

Datum: 15 januari 2017
Tijd: 17:00 - 21:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

shopify analytics