Popronde bij POPEI – Démira en The Yukon Club

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Popronde Eindhoven bij POPEI

POPEI doet voor het eerst mee aan Popronde! Samen met Area 51 en Velvet Music verzorgen zij op vrijdag 23 september de programmering op Strijp-S tijdens dit grootste rondreizende festival van Nederland. Deze dag komen er maar liefst 57 nieuwe talentvolle bands naar Eindhoven op 24 locaties een vette show geven. In POPEI komen DÉMIRA (19.45 uur, modern folk) en The Yukon Club (21.45 uur, electronic/indie/pop).

De vrijgevochten DÉMIRA noemt haar genre ‘Modern Folk’: een mix van folktronica en alternatieve, poëtische pop. Met een energieke performance brengt ze met haar band verrassende, catchy songs ten gehore. Verwacht grootse, Scandinavische producties, opzwepende festivalknallers en fascinerende composities.

The Yukon Club brengt een dansbare mix van synths, gitaren, pulserende drumbeats en melancholische vocalen. Meeslepende muziek, op de grens tussen indie en electro. Met een uitverkiezing tot 3FM Serious Talent en een uitverkochte EP release te Paradiso Amsterdam, kunnen we wel spreken van een veelbelovende start. Verwacht: Een brok in de keel, en voetjes van de vloer!

september 23 2016

Details

Datum: 23 september 2016
Tijd: 19:30 - 23:00
Evenement Categorieën: ,

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

POPEI
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics