Presentatie | Design meets law: Sharing Ideas

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Vrijdag 23 oktober a.s. geeft Eva Veldhoen een lezing bij the Dutch Design week. Bij ‘Design meets law: Sharing Ideas’ gaat zij spreken over het delen van ideeën vanuit een intellectueel eigendomsrechtelijke invalshoek.

De economie draait meer en meer om delen. Om het delen van producten en diensten (denk aan Airbnb, Uber), maar ook van kennis en ideeën. Voorbeelden hiervan zijn de online platformen waarop creaties worden gedeeld, Tesla die haar patenten vrijgeeft, de start-up die zijn ideeën met een investeerder deelt en de co-creatie.

Tijdens de ’Design meets law’ sessie van vorig jaar sprak Eva Veldhoen over de juridische aspecten van 3D printing, waarbij het delen door middel van open source licentiëring zijdelings al aan de orde kwam. Dit jaar neemt zij de specifieke juridische haken en ogen van het delen van ideeën onder de loep. Zij doet dit vanuit een intellectueel eigendomsrechtelijke invalshoek. Hoe verhouden open source en open innovatie zich tot elkaar, wat kan of moet je regelen als je kennis deelt, wat betekent co-creatie, etc.

Om de lezing te bezoeken kunt u zich aanmelden via onderstaande e-mail.
secretariaat@ventouxlaw.com

oktober 23 2015

Details

Datum: 23 oktober 2015
Tijd: 12:00 - 13:30
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Apparatenfabriek

Torenallee 22 t/m 36 Eindhoven, 5617 BD Nederland

+ Google Maps

Bezoek de website van de locatie

shopify analytics