PSV Soccer School Dagclinics

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Train een dag als jeugdspeler van PSV. Dat is waar de PSV Soccer School Dagclinics voor staan. Voetballers in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar beleven onder andere hoe het is om op De Herdgang te trainen volgens de trainingsmethoden van PSV. Een unieke en onvergetelijke ervaring voor iedere jeugdige voetballer! Op dit moment kun je je weer inschrijven voor de dagclinics in de meivakantie, met ook een speciale meiden- en keepersclinic.

Speerpunten
De PSV Soccer School stelt kinderen in staat om één of meerdere dagen te kunnen trainen als PSV’er. Daarbij kunnen kinderen kennismaken met de specifieke visie, trainingsmethodieken, coaching en begeleiding van de PSV Jeugdopleiding. Voetbalplezier en beleving staat hierbij voorop, maar weet dat onze trainers altijd de oren en ogen geopend houden voor het voetbaltalent dat aanwezig is bij de PSV Soccer School.

Voor wie is het?
Voetballers (jongens én meisjes) in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar kunnen meedoen aan de PSV Soccer School. Iedereen die het leuk vindt een dag te trainen als een PSV’er is welkom. Het niveau waarop je actief bent maakt niet uit. Bij de indeling van de teams proberen de trainers wel rekening te houden met de niveauverschillen. Met enige regelmaat zijn er ook speciale clinics voor meiden en/of keepers.

Maandag 25 april 7 t/m 9 jaar
Dinsdag 26 april 10 t/m 12 jaar
Woensdag 4 mei 13 t/m 15 jaar
Meidenclinic 7 t/m 15 jaar
Keepersclinic 7 t/m 15 jaar

Wat krijg je bij deelname?
Een dagclinic is een dag lang training volgens de visie en trainingsmethodieken van PSV. Je krijgt persoonlijke begeleiding van PSV Soccer School-trainers (max. 8 voetballers per trainer) en uiteraard een gezonde en uitgebreide sportlunch. Verder verkrijg je een rondleiding over sportcomplex De Herdgang, een officieel PSV Soccer School-shirt (t.w.v. € 39,99), een goodiebag gevuld met een bidon en een certificaat van deelname uit naam van Hoofd Jeugdopleidingen Art Langeler. Tot slot maak je voor slechts € 20,- meer je tenue helemaal compleet met een PSV Soccer School-short en -kousen.

Kosten
Deelnemen aan de eendaagse clinics is al mogelijk vanaf € 99,-. Kijk voor alle prijzen bij de algemene informatie.

april 25 2016

Details

Begin: 25 april 2016
Eind: 26 april 2016
Prijs: €99
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement
shopify analytics