PUURliedjes: de luistersessies

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Tijdens PUURliedjes (de luistersessies) hoor je semi-akoestische versies van liedjes geschreven door je favoriete artiesten van morgen. Line-up deze editie bestaat uit o.a. Dani Antal, Ellenor Vora en Summersile. Datum: 27 oktober 2020. Aanvang: 20.00 uur. Entree: gratis (meld je wel van tevoren aan door het reserveren van een gratis ticket).

Tijdens het vernieuwde PUURliedjes: De Luistersessies komt de focus opnieuw te liggen op de liedjes en de luisterervaring. In de zaal zullen in knusse setting de mooiste liedjes voorbij komen. De line-up voor deze editie bestaat uit onder andere:

Ellenor Vora
Ellenor Vora creëert donkere/melancholische tracks, gecombineerd met dromerige, dissonante gitaarlijnen. Doormiddel van haar fragiele stem en haar gitaarlijnen, ontstaat er een melancholische sfeer. Haar muziek is geïnspireerd door Daughter en Chelsea Wolfe.

Dani Antal
Dani Antal speelt ‘Psychedelische Grunge’ op een reisgitaartje en een loop pedaal en houd ontzettend van experimenteren. Tijdens live optredens draait het voornamelijk om zijn felbegeerde Boss RC30 Dual Track Loop Station, waarmee hij zijn creaties vakkundig ten gehore brengt en je mee neemt op reis langs woestijnen, stranden, jungles en steden.

Summersile
Wat begon als een akoestisch project in 2017 voegde Nuno Fernandez (zang) zich samen met gitarist Dennis Elders in hartje Eindhoven. Beide met dezelfde sound realiseerde ze dat ze uit waren op meer, een ruigere sound met een volledige band. Summersile is een band die van diepe gevoelens hun passie maken. Een set vol energie, catchy riffs en vooral een eigen sound die je kippenvel bezorgd. Dromen doen ze, spelen willen ze!

Word ook lid van de nieuwe Facebook-groep en praat mee, stel vragen en blijf op de hoogte:
www.facebook.com/groups/puurliedjes

 

Meer informatie: www.popei.nl

oktober 27 2020

Details

Datum: 27 oktober 2020
Tijd: 20:00 - 23:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

POPEI
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics