PUURliedjes presents – Reinis Jaunais

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 15 sep-tember is het de beurt aan Reinis Jaunais. Hij zal een aantal sets spelen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur.

Reinis Jaunais is een reizende gitarist uit Riga, Letland die de afgelopen jaren in heel Europa heeft ge-speeld. Reinis speelt op uitzonderlijke wijze gitaar met behulp van verschillende technieken – zoals tik-ken, percussie en finger-picking. Dit zorgt voor zeer originele nummers.

Reinis heeft veel gereisd. Hij begon met het composeren van muziek, dankzij de inspiraties die hij op-deed tijdens het reizen door Europa, Nieuw-Zeeland en Azië. Hij omschrijft zijn muziek als schilderijen van emoties en reisavonturen. Reinis Young brengt door middel van ritmische en zacht percussieve me-lodieën zijn energie over bij het publiek. “Muziek is mijn passie en ik voel me altijd ontzettend blij om te spelen voor publiek, ongeacht of het één persoon in een klein café is of volledig afgeladen concertzaal.” Reinis Jaunais heeft zes soloalbums uitgebracht.

 

september 15 2019

Details

Datum: 15 september 2019
Tijd: 15:00 - 17:00
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

POPEI
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics