DTW – Quiz Night XL

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Op donderdag 26 Mei tijdens de Dutch Technology Week is het Klokgebouw wederom toneel voor Quiz Night XL, DE Science & Technology Quiz. Is jouw team het slimste team van de regio? Hoofdsponsor TMC moedigt iedereen aan om een top-team samen te stellen om deze uitdaging aan te gaan!
Ook dit jaar biedt de quiz een groot aantal categorieën binnen het thema ‘Science & Technology’ en is er weer voor werkelijk ieder wat wils! Quiz Night XL is een officieel onderdeel van de Dutch Technology Week, waarbij in teamverband door meer dan 1000 personen, in teams van 5, wordt deelgenomen en waarmee prachtige prijzen te winnen zijn. Quiz Night XL biedt een avondvullend programma en is met een quiz en live muziek een leuke avond uit!

De quiz die alle facetten van wetenschap en techniek de revue laat passeren, bestaat uit verscheidene rondes van elk minstens 10 vragen die worden ondersteund door beeldmateriaal en filmpjes. Vragen lopen uiteen van Einstein tot Iphone, van Newton tot Hawking en van wetenschapsgeschiedenis tot de gadgets van nu. De vragen worden in teamverband beantwoord met een stemkastje. Quiz Night XL is al jaren bijzonder populair onder een brede groep (young-)professionals en studenten uit Eindhoven en ver daar buiten. De quiz is net zo internationaal als de Brainport regio; de presentatie en vragen zijn in het Engels en ondersteund in het Nederlands..

Organisatie van Quiz Night XL ligt in handen van Number 42 en wordt gepresenteerd door Number 42’s quizmaster Julinka van Keulen. Ze wordt hierbij ondersteund door onze resident professor Maarten Steinbuch van de Technische Universiteit Eindhoven.

Deelname aan Quiz Night XL kost €10,- per persoon (single ticket) en €50,- per team (team ticket). Tickets zijn vooraf verkrijgbaar via de website www.quiznightxl.nl. Deelnemers zijn welkom in het Klokgebouw vanaf 18.00, de quiz gaat om 20.00 van start.

mei 26 2016

Details

Begin: 26 mei 2016
Eind: 27 mei 2016
Prijs: €10
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Organisator

shopify analytics