Richie Ros (PUURliedjes presents)

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 5 mei is het de beurt aan Richie Ros. Hij zal een aantal songs ten gehore brengen in een intieme setting in het gezellige café.

Het levensverhaal van Richie Ros is een bewijs van de menselijke geest en de genezende natuur van muziek. Richie is opgegroeid in een door de staat gerund weeshuis in de stad Limerick in Ierland en herinnert zich een gevoel van verwarring over waarom zijn leven zich ontvouwde zoals het was.

Het was op Richie’s 11e verjaardag dat zijn lang gezochte gitaar uiteindelijk materialiseerde van een leraar die hem zijn eerste nummer “Johnny Be Goode” op de gitaar leerde. Om het hoofd te bieden aan dergelijke emotionele onrust begon Richie met het schrijven en uitvoeren van zijn eigen liederen en ontwikkelde hij zijn eigen innerlijke wereld waarin zijn emoties tot uitdrukking kwamen via muziek.

“Odyssey” wordt uitgebracht in mei 2019 en Richie Ros zal uitgebreid toeren en zijn liedjes en verhalen met de wereld delen.

Meer informatie: www.popei.nl

 

mei 05 2019

Details

Datum: 5 mei 2019
Tijd: 15:00 - 17:00
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

POPEI
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics