ROCK ‘N GRILL – Embrace The Waves

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Hoezo komkommertijd? Vooruit, een klein beetje dan. Maar van t/m 15 september treedt er elke vrijdag op het POPEI terras een band op. Omkomen van de honger is ook onnodig, want tijdens deze avonden staat ook de BBQ flink te branden. Op vrijdag 28 juli komt Embrace The Waves (psych/surf/funkrock). BBQ vanaf 18.00 uur, live muziek vanaf 20.00 uur.

Embrace The Waves is een vierkoppige band die is ontstaan in Eindhoven. Het genre van deze band valt onder psychrock, surfrock en funkrock. De strakke en gecompliceerde drumpartijen van Tom Koonen, groovy en catchy bas- en melodielijnen van Lieve Frey op toetsen en galmende gitaarriffs van Daniël van Overveld vormen een goede basis voor de poëtische en maatschappijkritische teksten die door Elianne Lamberts op een overtuigende manier gezongen worden.

Het geheel klinkt optimistisch, duister, opzwepend, mysterieus en dansbaar, en heeft als doel mensen te inspireren, motiveren, aan het denken te zetten en een goede tijd te laten beleven.

Op de BBQ diverse gerechtjes zoals een beefburger, saté, garnalen en een vegetarische optie. En wat te denken van een heerlijke couscoussalade en meloen als toetje? Voor ieder wat wils tijdens Rock ’n Grill!

Bij slecht weer vindt er geen BBQ plaats, maar kun je genieten van onze normale avondkaart.

LET OP!
Uit veiligheidsoverwegingen en efficiëntie gaat POPEI vanaf 1 juli 2017 volledig contantloos werken. Het is vanaf dan alleen nog mogelijk om met de pinpas en creditcard te betalen. Bedankt voor de medewerking!

juli 28 2017

Details

Datum: 28 juli 2017
Tijd: 18:00 - 22:00
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

shopify analytics