ROCK ‘N GRILL – Highway Orange

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Hoezo kommertijd? Vooruit, een klein beetje dan. Maar tot en met 9 september treedt er elke vrijdag op het POPEI terras een band op! Omkomen van de honger is ook onnodig, want tijdens deze avonden staat ook de BBQ flink te branden. Op vrijdag 12 augustus komt Highway Orange rocken. BBQ vanaf 18.00 uur, live muziek vanaf 20.00 uur. Entree: gratis!

Highway Orange is geïnspireerd door diverse alternatieve en progressieve rockbands uit de eighties, nineties en zero’s (denk U2, Porcupine Tree, Editors). Ook grootheden uit de Nederpop (De Dijk, Doe Maar, The Scene) zijn van invloed op de composities. Pakkende, overwegend Nederlandstalige teksten, pompende ritmes en prikkelend gitaarwerk zijn de hoofdingrediënten voor het dynamische geluid van de band. “Het Nederlandstalige kwam er eigenlijk in als een soort van experiment. Na het coveren van enkele nummers van The Scene en De Dijk ontstond het idee om een ‘vertaalslag’ te maken naar onze eigen nummers”, aldus Bas Pijnacker, zanger/frontman van de band. Dit resulteerde in een verrassende wending van het eigen repertoire.

BBQ en bier, vitamines en cocktails… voor ieder wat wils tijdens Rock ’n Grill! Van een beefburger, saté, garnalen en speciaal biertjes, tot dipgroenten met sausjes, fruitsalade, quinoa burger, aardbeien Mojito en smoothies.

augustus 12 2016

Details

Datum: 12 augustus 2016
Tijd: 18:00 - 22:00
Evenement Categorieën: , ,

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

POPEI
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics