ROCK ‘N GRILL – Sheverine

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Hoezo kommertijd? Vooruit, een klein beetje dan. Maar tot en met 9 september treedt er elke vrijdag op het POPEI terras een band op! Omkomen van de honger is ook onnodig, want tijdens deze avonden staat ook de BBQ flink te branden. Op vrijdag 29 juli komt de Eindhovense band Sheverine (fuzz/stoner/bluesrock) rocken. BBQ vanaf 18.00 uur, live muziek vanaf 20.00 uur. Entree: gratis!

Sheverine, een mystiek, mysterieus, vrouwelijk wezen, die voornamelijk in de schaduw leeft. Laat ze zich zien? Dan weet je niet wat je overkomt. Hetzelfde geldt voor de gelijknamige band Sheverine; vier goedlachse en ambitieuze vintage liefhebbers, die eenmaal op het podium het publiek wegblazen met hun fuzz-, stoner- en bluesrock talent. Geïnspireerd door Queens of the Stone Age en Led Zeppelin maken ze vette, vieze herrie met een creatief rauw randje. Ze zijn die band waar het publiek niet voor komt, maar wel achteraf over zal blijven praten. Ben jij klaar voor deze krakende, goed geoliede machine?

BBQ en bier, vitamines en cocktails… voor ieder wat wils tijdens Rock ’n Grill! Van een beefburger, saté, garnalen en speciaal biertjes, tot dipgroenten met sausjes, fruitsalade, quinoa burger, aardbeien Mojito en smoothies.

juli 29 2016

Details

Datum: 29 juli 2016
Tijd: 18:00 - 22:00
Evenement Categorieën: , ,

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

POPEI
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics