ROCK ‘N GRILL – The Maraboos

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Hoezo komkommertijd? Vooruit, een klein beetje dan. Maar van 23 juni t/m 8 september treedt er elke vrijdag op het POPEI terras een band op. Omkomen van de honger is ook onnodig, want tijdens deze avonden staat ook de BBQ flink te branden. Op vrijdag 7 juli komt The Maraboos. BBQ vanaf 18.00 uur, live muziek vanaf 20.00 uur. Entree: gratis!

The Maraboos is rock die varieert van zomerse melodieën tot harde fuzz-riffs, uitgevoerd door vijf jonge muzikanten. De leden van The Maraboos zijn al sinds 2014 actief en werken vanaf het begin hard aan eigen nummers. De eerste EP “Come Back Home” is in 2015 uitgebracht op o.a. Spotify, iTunes en Deezer. De nummers worden door het publiek beschreven als energiek, dansbaar en niet uit je hoofd te krijgen.

Op de BBQ diverse gerechtjes zoals een beefburger, saté, garnalen en een vegetarische optie. En wat te denken van een heerlijke couscoussalade en meloen als toetje? Voor ieder wat wils tijdens Rock ’n Grill!

LET OP!
Uit veiligheidsoverwegingen en efficiëntie gaat POPEI vanaf 1 juli 2017 volledig contantloos werken. Het is vanaf dan alleen nog mogelijk om met de pinpas en creditcard te betalen. Bedankt voor de medewerking!

Meer informatie: http://www.popei.nl

juli 07 2017

Details

Datum: 7 juli 2017
Tijd: 18:00 - 23:59
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

shopify analytics