ROCK ‘N GRILL – The Moods

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Hoezo komkommertijd? Vooruit, een klein beetje dan. Maar t/m 15 september treedt er elke vrijdag op het POPEI terras een band op. Omkomen van de honger is ook onnodig, want tijdens deze avonden staat ook de BBQ flink te branden. Op vrijdag 8 september komt The Moods (60’s southern rock). BBQ vanaf 18.00 uur, live muziek vanaf 20.00 uur.

De hippie familie van The Moods surft op de golf van 60’s minded music. De muziek wordt geschreven met een ‘pick it up where it left’ mentaliteit. Ze nemen je bij de hand door de fantasie werelden van leadzangers Joris Kuijs en Bastiaan Luning. Geïnspireerd door bands als The Beatles en Grateful Dead laten ze je het van je fontanel tot aan je kleine teen voelen. The Moods zijn niet van de dagelijkse kost! Door hun groot repertoire, zowel akoestisch als uitversterkt inzetbaar, geven de hammond, banjo, contrabas en oude rommelmarktgitaar hun hen authentieke sound!

Op de BBQ diverse gerechtjes zoals een beefburger, saté, garnalen en een vegetarische optie. En wat te denken van een heerlijke couscoussalade en meloen als toetje? Voor ieder wat wils tijdens Rock ’n Grill!

Bij slecht weer vindt er geen BBQ plaats, maar kun je genieten van de normale avondkaart.

september 08 2017

Details

Datum: 8 september 2017
Tijd: 18:00 - 22:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

shopify analytics