ROCK ‘N GRILL – The Wild Eyed

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Hoezo kommertijd? Vooruit, een klein beetje dan. Maar tot en met 9 september treedt er elke vrijdag op het POPEI terras een band op! Omkomen van de honger is ook onnodig, want tijdens deze avonden staat ook de BBQ flink te branden. Op vrijdag 5 augustus komt de hardrock band Wild Eyed rocken. BBQ vanaf 18.00 uur, live muziek vanaf 20.00 uur. Entree: gratis!

The Wild Eyed brengt je rock zoals het bedoeld is. De band bestaat uit Randy van der Elsen (vocals en bas), Melvin Hardin (drums), Guy Smeets (gitaar) en David Aelmans (gitaar).
De invloed van de bluesy hardrock van Led Zeppelin, Guns ’n Roses en Aerosmith is bij The Wild Eyed nooit ver weg, maar de band brengt hun songs met een moderne energie en sound. Met hun rauwe vocals, scheurende gitaren en drums die inslaan als kanonslagen brengen ze een show om niet te vergeten.

BBQ en bier, vitamines en cocktails… voor ieder wat wils tijdens Rock ’n Grill! Van een beefburger, saté, garnalen en speciaal biertjes, tot dipgroenten met sausjes, fruitsalade, quinoa burger, aardbeien Mojito en smoothies.

augustus 05 2016

Details

Datum: 5 augustus 2016
Tijd: 18:00 - 22:00
Evenement Categorieën: , ,

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

POPEI
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics