Rock ’n Grill – WOOF

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Hoezo komkommertijd? Vooruit, een klein beetje dan. Maar van 23 juni t/m 8 september treedt er elke vrijdag op het POPEI terras een band op. Omkomen van de honger is ook onnodig, want tijdens deze avonden staat ook de BBQ flink te branden. Op vrijdag 21 juli komt WOOF. BBQ vanaf 18.00 uur, live muziek vanaf 20.00 uur. Entree: gratis!

WOOF; een naam geïnspireerd op een huisdier… Maar een band ontstaan uit de wil van vier muzikanten uit Eindhoven en omstreken om lekkere muziek te maken. Een stel jonge honden van 16 en 18 die gaan voor een mix van covers van onder andere ‘Louise’ van Jett Rebel, ‘Baby’ van Dio en ‘Mess Around’ van Ray Charles en hun eigen nummers.

WOOF is een vuilnisbakkenras ontstaan uit Blues, Poprock en een gulle scheut improvisatie. Deze heren zijn enthousiast en altijd op zoek naar leuke optredens en uitdagingen.
Door de combinatie van zang, gitaar, bas, drums en keys schept de band een energieke, gezellige en een tikje rebelse ambiance.

Op de BBQ diverse gerechtjes zoals een beefburger, saté, garnalen en een vegetarische optie. En wat te denken van een heerlijke couscoussalade en meloen als toetje? Voor ieder wat wils tijdens Rock ’n Grill!

LET OP!
Uit veiligheidsoverwegingen en efficiëntie gaat POPEI vanaf 1 juli 2017 volledig contantloos werken. Het is vanaf dan alleen nog mogelijk om met de pinpas en creditcard te betalen. Bedankt voor de medewerking!

Meer informatie: http://www.popei.nl

juli 21 2017

Details

Datum: 21 juli 2017
Tijd: 18:00 - 23:59
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

shopify analytics