RockCity on Tour

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Veel goede bands komen uit Eindhoven en dat heeft wellicht ook te maken met het RockCity Institute dat in de lichtstad gevestigd is. Donderdag 13 april laten 4 bands uit de omgeving van Eindhoven zien wat ze in hun mars hebben. Aanvang: 21.00 uur. Entree: gratis.

Studenten die als uitvoerend artiest werkzaam willen zijn in de popmuziekindustrie kunnen terecht op de mbo -opleiding Rock City Institute in POPEI in het Klokgebouw op Strijp-S. Deze opleiding leidt studenten in drie jaar op binnen de specialisaties drums, basgitaar, gitaar, toetsen of zang. 13 April zullen 4 bands laten zien wat ze kunnen.

Evora Music bestaat uit 5 muzikanten waarvan 3 de gitaar hanteren. Het zou een dromerig genre zijn wat ze spelen, en hoe ze dat vorm geven, blijft de grote vraag.
Embrace The Waves is een vierkoppige band die is ontstaan in Eindhoven. Het genre van deze band valt onder psychrock, surfrock en funkrock.
Wanneer het triphop trio SABBARDEYA het podium bestijgt nemen de drie sleutel elementen; duisternis, enigmatisch en daadkracht je zintuigen over. Ze brengen een kruising van Björk, Nine Inch Nails en Portishead.
TSAR BOMPA staat voor hard, ruw, catchy, noisy, dansbaar, schrijnend, anti-climax, haat en verveling. Langdradige, zware riffs met snelle drums en veel geschreeuw waarbij de instrumenten en leden van de band je om de oren vliegen.

april 13 2017

Details

Datum: 13 april 2017
Tijd: 21:00 - 23:59
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Organisator

shopify analytics