Run2Day Meerhovenloop

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Run2Day Meerhovenloop
Is 24 uur lang hardlopen nèt iets te lang? Maar wil je wél op een sportieve manier bijdragen aan Make-a-Wish? Doe dan mee aan de Run2Day Meerhovenloop! De Run2Day Meerhovenloop is een recreatieve hardloopwedstrijd tijdens Meerhoven24, met afstanden van 5/10/15 km in Meerhoven (Eindhoven). De loop vindt plaats op zaterdagavond 10 september 18:30 uur en start bij de Hangar. Hier zijn tevens de omkleedmogelijkheden en douchevoorzieningen te vinden. Er worden dit jaar zo’n 200 deelnemers aan de start verwacht.

 

De afstanden van 5/10/15 km vormen een mooie aansluiting bij trainingprogramma’s, zoals “trainen met Evy”, WeRun en Irun. Of het is juist de ideale training voor een andere hardloopwedstrijd, zoals de halve marathon van Eindhoven. Ook dit jaar worden de looptijden gemeten met een elektronisch tijdregistratiesysteem. Het parcours heeft een lengte van 5 km in en rondom het park Meerland.

Make-a-Wish
De Run2Day Meerhovenloop staat in het teken van het vervullen van wensen… véél wensen. Voor iedere deelnemer is er de uitdaging om een wens van een kind in vervulling te brengen door sponsorgeld op te halen. Dit kan door je vrienden, familie, kennissen, collega’s en bij jou bekende bedrijven op de hoogte te brengen van de sportieve prestatie die jij straks gaat leveren tijdens Meerhoven24. Het werven van sponsoren is dit jaar een stuk eenvoudiger geworden door het doneren via de website.

Inschrijven
Inschrijven voor de Run2Day Meerhovenloop kan tot een uur voor de start.

Wedstrijd informatie
Datum: 10-09-2016
Starttijd: 18:30
Afstanden: 5, 10, 15 Kilometer
Parcours: Park Meerland (kaart)
Bijdrage: € 7,50

september 10 2016

Details

Datum: 10 september 2016
Tijd: 19:30 - 22:00
Prijs: €7,50
Evenement Categorie:
Website: Bezoek de website van het evenement
shopify analytics