Sand City

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Naar het strand op Strijp-S? Het kan tijdens Sand City! Het nieuwe strandsport- en muziekevenement van Eindhoven. Op 24, 25 en 26 juni wordt het creatieve en bruisende hart van de stad omgetoverd tot een zomerse ontmoetingsplek waar muziek en sport samenkomen.

Zoals in een echte stad is er op Sand City altijd wat te beleven. Zaterdag en zondag voert sport overdag de boventoon op Sand City. Volleyballen, voetballen, tennissen of voetvolleyen. Het kan allemaal op het brandende zand van het Ketelhuisplein. Later in de middag, als de sporters aan hun welverdiende biertje zitten, wordt er gestart met het muzikale gedeelte van het programma. Zowel nationaal als internationaal bekende dj’s als La Fuente, Lucas & Steve, Marco V en Funkerman maken hun opwachting.
Voor wie het allemaal nog niet genoeg is, kan er tot in de kleine uurtjes worden doorgefeest in het aangrenzende Klokgebouw dat voor het weekend dient als Beachclub met een industrieel tintje.

De vrijdag krijgt een speciale invulling. In samenwerking met Spieren voor Spieren en PSV wordt de Sand City Beach Battle georganiseerd. Een beachvolleybal- en beachvoetvolleytoernooi voor ex-sporters en prominenten met als doel geld ophalen en een bewustwording creëren voor kinderen met een ernstige spieraandoening.
De vrijdag wordt, geheel in stijl met de rest van het programma, afgesloten in het Klokgebouw. De beste deep house dj’s, waaronder Ferreck Dawn komen een zomerse set draaien in het karakteristieke pand op Strijp-S.

Sand City is overdag, tijdens de sporttoernooien, vrij toegankelijk voor toeschouwers. Voor het feestelijke gedeelte van het festival kunnen tickets worden gekocht. Sporters krijgen bij hun inschrijving voor een toernooi korting op de tickets voor de feestavond op de desbetreffende dag. Tickets en inschrijvingen via: www.sandcity.nl.

Programma:

► VRIJDAG

○ 16.00 – 21.00u: Beach Battle @ Ketelhuisplein (outdoor)
Toeschouwer? → GRATIS TOEGANG!
Deelnemer? → http://sandcity.nl/beach-battle/

○ 21.00 – 04.00u: Indoor Stage ♫ @ Klokgebouw
Entree? → http://sandcity.nl/inschrijven-tickets/

► ZATERDAG

○ 09.00 – 17.00u: Beach Soccer @ Ketelhuisplein (outdoor)
Toeschouwer? → GRATIS TOEGANG!
Deelnemer? → http://sandcity.nl/inschrijven-tickets/

○ 17.00 – 23.00u: Outdoor Stage ♫ @ Ketelhuisplein
○ 23.00 – 04.00u: Indoor Stage ♫ @ Klokgebouw
Entree? → http://sandcity.nl/inschrijven-tickets

► ZONDAG

○ 09.00 – 17.00u: Beach Volleybal, Tennis & Voetvolley @ Ketelhuisplein (outdoor)
Toeschouwer? → GRATIS TOEGANG!
Deelnemer? → http://sandcity.nl/inschrijven-tickets/

○ 17.00 – 21.00u: Outdoor Stage ♫ @ Ketelhuisplein
○ 21.00 – 01.00u: Indoor Stage ♫ @ Klokgebouw
Entree? → http://sandcity.nl/inschrijven-tickets

Minimale leeftijd: Dagprogramma is toegankelijk voor alle leeftijden, het avond-/nachtprogramma is toegankelijk vanaf 18 jaar.

juni 24 2016

Details

Begin: 24 juni 2016
Eind: 25 juni 2016
Prijs: €30
Evenement Categorieën: , , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement
shopify analytics