Singer songwriter Amber Kamminga

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 4 december is het de beurt aan Amber Kamminga. Zij zal een aantal sets spelen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur. Entree: gratis

Het is niet vreemd dat muziek uit Nashville in de smaak viel bij Amber Kamminga uit het net zo landelijke Grootebroek, populatie: 9.000. De (country)muziek van Jewel en Kacey Musgraves brachten big dreams voor de small town girl. Twee jaar lang schreef ze mooie popsongs met attitude en dat Amerikaans randje. De muzikale reis bracht haar van Groningen tot Alkmaar, van Radio1 tot 3FM en van de Uitmarkt op Museumplein tot Paradiso. Het meisje uit Grootebroek had zelfs een uitstapje naar Bar Lubitsch in LA.

De band de ze om zich heen verzamelde is warmgedraaid, haar rechtenstudie is afgerond en tussendoor vond ze nog tijd voor een tinderdate of twee. Gelukkig voor haar bewonderaars zonder succes, maar het bleek een prachtige inspiratiebron voor teksten. ‘Getting To Know You’, de eerste single van de EP ‘Star-crossed Lovers’, die in december verschijnt, gaat over zulke avonden met iets te veel wijn en een man die te mooi is om waar te zijn. Met deze nieuwe songs gaat Amber dit najaar door heel Nederland om nog meer harten te veroveren. In POPEI zal ze samen met haar band een semi-akoestisch optreden geven!

december 04 2016

Details

Datum: 4 december 2016
Tijd: 15:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

shopify analytics