Singer-songwriter Anne Nederhoed

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 19 maart is het de beurt aan Anne Nederhoed. Zij zal een aantal songs ten gehore brengen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur. Entree: gratis.

Anne Nederhoed is een singer-songwriter, wonend in Breda en Rotterdam. Als pop-folk zangeres schrijft ze songs over zware onderwerpen zoals liefde, verlies en de dood. Haar scherpe teksten en prachtige gitaargeluiden zorgen ervoor dat je niet alleen wilt luisteren, maar haar muziek letterlijk wilt horen en voelen.

Eind 2014 gaf ze haar eerste optreden en daarna ging het allemaal ontzettend snel. Ze trok Nederland door om ervaring op te doen, ze zong tijdens de opening van de officiële herdenking van de MH17 slachtoffers, haar nummer ‘Song For Brett’ is gebruikt voor een documentaire op SBS en ze stond in de top 111 bij Giel’s Talentenjacht. Daarnaast won ze de Fantics competitie in 2016.

Anne neemt je tijdens haar optreden mee in haar eigen wereld, een waar talent met prachtige Engelstalige songs en teksten die een diepe indruk op je achterlaten.

maart 19 2017

Details

Datum: 19 maart 2017
Tijd: 15:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

shopify analytics