Singer-songwriter Etan Huijs

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 24 juli is het de beurt aan Etan Huijs. Hij zal een aantal sets spelen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur. Entree: gratis.

Etan Huijs Music (1982) is een singer-songwriter uit Venray. Al geruime tijd schrijft hij liedjes, songs die variëren van melancholische folk tot melodieuze pop. Door de jaren heen heeft Etan zich als actief en creatief persoon steeds breder georiënteerd; zo was hij tussen 2007 en 2011 actief met rockband The Imagineers, waarmee hij in 2011 in de Amsterdamse poptempel Paradiso stond. In de jaren daarna was hij actief als recensent voor Festivalinfo. Ook zette hij het evenement Songwriter Sunday op, waarvoor hij tal van bekende singer-songwriters boekte door de jaren heen.

Als singer-songwriter lastte hij na de goed ontvangen plaat Telescopes (2008), die onder andere leidde tot een voorprogramma van David Knopfler (ex-Dire Straits), een pauze in om in 2013 een doorstart te maken middels de unaniem positief ontvangen EP ‘Pool Of Hearts’, geproduceerd door BJ Baartmans. Na een intensief jaar met tientallen optredens, waaronder festival The Brave in Amsterdam, bracht Etan in 2016 zijn nieuwe cd ‘The Battle Of Everything’ uit. Op deze plaat werkte hij samen met singer-songwriter/producer Maarten van Praag (ex-City to City), celliste Michelle Courtens en talloze andere prominenten uit de Nederlandse muziekscene.

juli 17 2016

Details

Datum: 17 juli 2016
Tijd: 15:00 - 17:00
Evenement Categorieën: ,

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

PUURliedjes
Email:
shopify analytics