Singer-songwriter Ivo Bernard

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 6 augustus is het de beurt aan Ivo Bernhard. Hij zal een aantal songs ten gehore brengen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur. Bij goed weer vindt het optreden plaats op het terras van POPEI. Entree: gratis.

Ivo Bernard is het soloproject van Ivo Dinkelaar, singer/songwriter, zanger en gitarist van The Dollybirds, het songwriterduo August75 en de Eagles-tribute The Dutch Eagles. Hij neemt zijn debuut-EP Cloud Nine Echo op in Studio Zeezicht te Spaarnwoude.

Zijn liedjes laten invloeden horen van onder anderen Nick Drake, Bruce Springsteen, Elliott Smith en Josh Ritter. In 2014 brengt hij het ingetogen album band Memory Man uit. Aan het album werken saxofonist Tom Beek, bassist Gerco Aerts, pianist Ruben van Mastrigt, en gitarist Arto Boyadijan mee. Bart Wagemakers, met wie Ivo Bernard onder andere jarenlang in de tribute band The Dutch Eagles speelde, heeft het album geproduceerd.

augustus 06 2017

Details

Datum: 6 augustus 2017
Tijd: 15:00 - 17:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

shopify analytics