Singersongwriter duo ROMI CAGE

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 12 november is het de beurt aan ROMI CAGE. Zij zullen een aantal sets spelen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur. Entree: gratis.

ROMI CAGE, één naam die twee personen representeert: schrijversduo Romy (Ro) en Michael (mi) Coomans (Cage). Inderdaad, dezelfde achternaam. Die ene naam staat dan ook symbool voor de manier waarop zij zich één voelen met elkaar, met hun passie voor muziek, en met de wereld om hen heen.

ROMI CAGE brengt gelaagde, moderne popmuziek met een vleugje country en hier en daar een rauw randje rock. Het karakter balanceert tussen het organische gitaargeluid van John Mayer, het eigentijdse van Coldplay, de integriteit van Sarah Bareilles en de passie van Alanis Morissette. Romy’s zuivere stem raakt en wakkert emoties aan. “Things We Never Say” -het debuutalbum- wisselt een lach af met een traan. De thema’s hoop, geloof en liefde lopen als een rode draad door het album heen en omschrijven alle vraag- en uitroeptekens van het leven.

november 12 2017

Details

Datum: 12 november 2017
Tijd: 15:00 - 17:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

shopify analytics