Sinner & the Songfighter

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 21 mei is het de beurt aan Sinner & the Songfighter. Zij zullen een aantal songs ten gehore brengen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur. Entree: gratis.

Sinner & the Songfighter begon als akoestisch soloproject van Arnhemmer Remco van Rotterdam. Als frontman in diverse garage-/rawkbands groeide het verlangen om terug te keren naar de rust en kwetsbaarheid van de akoestische muziek. Al snel vond hij in Dagmar Dia Kroes de vrouwelijke vertolking voor de samenzang die hij in zijn hoofd bleef horen. Na enkele optredens als duo bleek een reünie met Jelmer Bronsdijk (Chapter30) onvermijdelijk. De gitarist van metalband Deem Index vond al snel zijn plek en maakte hiermee de formatie compleet.

Als trio weten ze perfect het oprechte en kwetsbare van het akoestische genre neer te zetten. Echter wel met een attitude waarbij de luisteraar zich niet gedwongen hoeft te voelen zich te gedragen als in een kleinkunst theater.
Ze spelen intieme (semi) akoestische popsongs met lichte folk/Americana invloeden. En vertellen over een wereld vol verlangen, verdriet, acceptatie en hoop.
Met pakkende zangpartijen laten ze de luisteraar merken dat een goed liedje soms niet meer nodig heeft dan enkel een stem, gitaar en cajon.

Meer informatie: http://www.popei.nl

mei 21 2017

Details

Datum: 21 mei 2017
Tijd: 15:00 - 17:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Organisator

shopify analytics