Snoeck byebyeshow + support Pixelwood & SueMe

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Snoeck (trippop) zal nog 1 laatste show spelen. Op zaterdag 17 februari organiseert de band hun afscheidsshow. Supportband is Pixelwood (indie/artpop) uit Amsterdam, waarvan Mira ook de zangeres is. Zaal open: 19.30 uur. Entree: gratis.

Avontuurlijke indiepop met een jazzrandje. Wegdromen bij ingetogen melancholische liedjes om vervolgens wakker geschud te worden met zwoele, dansbare grooves. Snoeck startte in 2011 en maakte indruk op 3voor12/Eindhoven, met als gevolg een programmering in o.a. de Effenaar, W2 en Paradiso. Eind 2012 bracht de band in eigen beheer het debuutalbum For the machines uit, geproduceerd door Ralph Timmermans (Mindpark, United C, Longen). De plaat en live-act werd positief ontvangen. Snoeck was Hollandse Nieuwe bij 3voor12 en is geselecteerd voor de Popronde 2013.

Hierna zijn ze de studio in gedoken en hebben veel muziek geschreven. Drietal nummers zijn opgenomen ism Pascal Deweze (Gruppo di Pawlowski, Novastar, Sukilove) en staan op de EP Canned Food & Comic Books, onlangs uitgebracht. Alle bandleden zijn over heel het land verspreid geraakt en hebben andere muziekprojecten opgepakt. Ondanks de passie die zij nog steeds delen voor de muziek heeft de band besloten om nog eenmaal op te treden en er daarna een punt achter te zetten. Verwacht veel nieuw werk gemengd met nummers van het album For the machines.
Op 17 februari komen alle bandleden bijeen, Mira de Graaf (zang), Jeroen Coudron (gitaar en zang), Jona Oleniczak (gitaar), Akko Goldenbeld (bas), Ruud Koolen (drums).

februari 17 2018

Details

Datum: 17 februari 2018
Tijd: 19:30 - 23:00
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

shopify analytics