Soyuz USSR vs Apollo USA

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Op zaterdag 29 februari is de ultieme show voor space rockers, prog & synth liefhebbers en ruimtevaart aficionado’s van Days of the Soyuz. De avond wordt afgesloten met een passende documentaire. Onaards smullen!

Aanvang: 20.30 uur.

Entree: gratis.

Days of the Soyuz is een muzikaal en visueel project van vier veteranen uit de Limburg/Brabantse muziekscene. Het project werd geïnitieerd in april 2018 en werd al snel getipt door Roadburn-opperhoofd Walter Hoeijmakers. De band speelt een mix van space-, kraut-, en progrock. Denk aan Pink Floyd, Kraftwerk, Hawkwind, Tangerine Dream, Amenra, Ozric Tentacles en Black Mountain.

De luisteraar wordt meegenomen op een reis langs lanceerbases uit het Sovjet tijdperk, de maan, planeten, sterrenstelsels en nog veel meer, waarbij de muziek van de band dient als live soundtrack. Doordat deze soundtrack puur op gevoel geïmproviseerd wordt aan de hand van de beelden, creëert Days of the Soyuz een totaalbeleving die bestaat uit 100% spanning en emotie. Nog een ander pluspunt: elke show is uniek en anders dan de vorige.

februari 29 2020

Details

Datum: 29 februari 2020
Tijd: 20:30 - 23:30
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

POPEI
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics