Storioni Festival ontmoet design bij Piet Hein Eek

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Het Storioni Festival is hét muziekfestival dat verrast met de mooiste kamermuziek. Elk jaar vernieuwend en toch altijd vertrouwd. Het Storioni Trio en hun internationale muziekvrienden trakteren daarbij op klassieke hits, verborgen schatten en kakelverse werken. Twaalf dagen tintelende muziek in de 5 grote steden van Noord-Brabant.

Voor de jubileumeditie laat het Storioni Trio zich inspireren door 100 jaar Dutch Design. Daarbij maken we kennis met aanstormend en gevestigd designtalent en ontmoeten onder meer festivalcomponist David Lang en conceptueel designer Lucas Maassen.

De ‘Koffie met designers’ zijn misschien wel de meest intieme pareltjes van het festival. Mini-concerten en live interviews met de festivalmusici op drie sfeervolle design-locaties in Eindhoven.
Het Storioni Trio gaat tijdens de koffieconcerten in gesprek met festivalmusici en designers. We krijgen een interessant inkijkje in het concertleven, horen hoe het is om op te treden en over hun eeuwige fascinatie voor muziek… En natuurlijk genieten we ook van live muziek! Uiteraard vindt dit alles plaats onder het genot van een kopje koffie! En na afloop kunt u het concert uitbreiden met een bezoek aan de galerie en designwinkel van Piet Hein Eek.

Woensdag 25 januari
Piet Hein Eek | Evenementenruimte | 10.30 uur | € 7,50 | incl. 1 kopje koffie

januari 25 2017

Details

Datum: 25 januari 2017
Tijd: 10:30 - 13:00
Prijs: €7,50
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Piet Hein Eek

Halvemaanstraat 30 Eindhoven, 5651 BP Nederland

Telefoon:

040-2856610

Bezoek de website van de locatie

Organisator

Piet Hein Eek
Telefoon: 040-2856610
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics