Strand of Oaks bij 2 Meter Sessies LIVE at Blue Collar Theater

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Jan Douwe Kroeske ontvangt STRAND OF OAKS voor de februari editie van 2 Meter Sessies Live in het warme, intieme Blue Collar Theater in Eindhoven. Kaarten kosten € 15 en zijn nu te koop (snelle kopers scoren de early bird prijs van € 12,50 per ticket) – http://bit.ly/2jZ4oPf

Het optreden in Blue Collar is precies een week na de release van de langverwachte nieuwe Strand Of Oaks plaat “Hard Love”. Man achter Strand Of Oaks is Timothy Showalter, een muzikant met het hart op de tong. Op deze nieuwe rockplaat zingt hij over decadente tour ervaringen, huwelijksproblemen en de bijna-dood van z’n broertje.
• Luister single Radio Kids: http://bit.ly/2guEj8J

Kroeske ontmoette Strand Of Oaks al eerder: in 2014 werd een memorabele 2 Meter Sessie opgenomen. Na vier liedjes en een openhartig interview zat Showalter er doorheen. Emotioneel, maar ook zijn stem was na dagen achtereen alles geven aan gort. Maar stiekem waren we er blij mee; dat ruwe randje maakte het nog intenser…
• Bekijk de in 2014 opgenomen 2 Meter Sessies van Strand Of Oaks: http://bit.ly/2ksE00m


Over 2 Meter Sessies Live in Blue Collar Theater
Aan het begin van het avond interviewt Jan Douwe Kroeske op het podium Strand of Oaks, over z’n nieuwe plaat, inspiraties én over het fragment dat hij uit het 2 Meter Sessies archief heeft gehaald en wil laten zien. Daarna volgt het live-optreden.

Eerdere gasten bij het maandelijkse 2 Meter Sessies Live in Blue Collar waren Daniel Docherty, Daniel Cane en The Jerry Hormone Ego Trip.


Tickets:
VVK Early Bird 12,50 (excl. servicekosten) slechts 25 stuks!!!
VVK 15,00 (excl. servicekosten)
Deur 17,50

Ticketlink: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/2-meter-sessies-live-met-strand-of-oaks

februari 24 2017

Details

Datum: 24 februari 2017
Tijd: 20:30 - 23:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Blue Collar Theater

Klokgebouw 10 Eindhoven, 5617 AA Netherlands

Bezoek de website van de locatie

shopify analytics