Streekvijver

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Vrijdag 12 mei is er weer een nieuwe editie van Streekvijver. Tijdens dit programma krijg je dé kans om bands uit de regio te ontdekken. Deze editie zullen Goddammit Mike: (rock), Sparks & Maze (akoestisch/blues) en Einstein’s Kitchen (rock) op het podium staan. Zaal open: 20.30 uur. Entree: gratis.

Goddammit Mike:
Wat krijg je als je een beetje classics en een beetje indie rock combineert en er wat pop aan toevoegt? Goddammit Mike:! De band is begonnen in de Bunker in Eindhoven, het beruchte studentengebouw vlakbij TU Eindhoven. Na een nacht knoeien met muziek, kwam het bekende zinnetje “goddammit, Mike!” en de bandleden kwamen tot de conclusie dat de naam gevonden was. Goddammit Mike: was een feit!

Sparks & Maze
Sparks & Maze is een akoestisch duo bestaande uit Tilburgers Bas Meijs (zang) en Remy van Dun (gitaar). Ze brengen eigen nummers in een eigen stijl, van gevoelige luisterliedjes tot bluesy songs met een lekkere groove.
Begin 2015 begonnen ze met het schrijven van eigen een repertoire. Het pakkende stemgeluid van Bas en het inventieve gitaarspel van Remy nodigen uit om je mee te laten slepen in een samensmelting van gevoelens, ervaringen, ideeën en vooral goede muziek.

Einstein’s Kitchen
Einstein’s Kitchen is een vier mans, ongeblazen rock-band die covers speelt maar ook eigen materiaal.

Meer informatie: http://www.popei.nl

mei 12 2017

Details

Datum: 12 mei 2017
Tijd: 20:30 - 23:59
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Organisator

shopify analytics