Streekvijver

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Vrijdag 2 juni is er weer een nieuwe editie van Streekvijver. Tijdens dit programma krijg je dé kans om bands uit de regio te ontdekken. Deze editie zullen Qan Project (alternatieve rock), The Cunning Stunts (acapella) en ChalOyna (rock/funk/ska) op het podium staan. Zaal open: 20.30 uur. Entree: gratis.

Qan Project
In een tijd waar advertenties en beeld realistischer worden dan het werkelijke product, voelt qan Project een bepaalde afkeer tegenover het oppervlakkige. Met lyrische teksten, soms surrealistisch, soms uitgesproken, maar altijd tot leven gebracht met pakkende ritmes en melodieën. Hun liedjes variëren van punk, new wave, indie tot folk, en geven je een boost voor je geest en energie die je echt moet zien en voelen om te geloven.

The Cunning Stunts
The Cunning Stunts kwamen samen na een toevallige ontmoeting in een bar waar ze begonnen met het maken van muziek. De stemmen van drie sterke, eigenwijze vrouwen met drie verschillende culturele achtergronden, zorgt voor een mooi geluid dat voor iedereen toegankelijk is. Ze maken hun eigen stijl en creëren intimiteit tussen hen en het publiek, met nummers over liefde en leven, en alles daar tussen in.

ChalOyna
Ondanks dat de band gevestigd is in Eindhoven, bestaat deze uit een heleboel nationaliteiten. Een diversiteit van bandleden uit Italië, Mexico, Tsjechië, Romenië, Rusland, Turkije, Spanje en natuurlijk Nederland vormt samen ChalOyna. Deze naam betekent overigens ‘vrolijke dans’. Met een mix van verschillende stijlen als rock, funk en ska entertainen ze het publiek!

Meer informatie: http://www.popei.nl

juni 02 2017

Details

Datum: 2 juni 2017
Tijd: 20:30 - 23:59
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

shopify analytics