Streekvijver – Clint Eastbird, Nogasm, Grapefruit

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Vrijdag 9 december 2016 is er weer een nieuwe editie van Streekvijver. Tijdens dit programma krijg je dé kans om bands uit de regio te ontdekken. Deze editie zullen Clint Eastbird (alternative pop), Grapefruit (poprock) en Nogasm (rock) op het podium staan.

Clint Eastbird
Clint Eastbird is een indie- pop band met een nieuw geluid. Ontstaan door een samenwerking tussen songwriter Djurre van Dijck en toetsenist en producer Marcel van Hassel. Al snel kwam het tweetal tot het idee om er een band bij te betrekken. Sinds 2016 is Clint Eastbird hard bezig om een mooi repertoire op te bouwen. Met gevoelige, soms kritische nummers in een eigentijdse instrumentale begeleiding te verpakken probeert de band een unieke sound na te streven.

Grapefruit
Grapefruit is een band die de muziek waar zij zelf naar luisteren vertaalt op zo’n manier dat het voor een publiek van vandaag aantrekkelijk is. De The Beach Boys, Sly & the Family Stone en Jeff Buckley invloeden geven de zelfgeschreven songs een eigen, gedefinieerde sound, die toch veel pop-viability heeft. Live is Grapefruit een energieke band die zichzelf veel vrijheid geeft. Naast de nummers is er dus ook zeker veel om naar te kijken. Al met al is Grapefruit een energieke popgroep, die zeer de moeite waard zijn om te komen bekijken!

Nogasm
Een band met ambitie die in de huid kruipt van iconen uit de rock- en popgeschiedenis. NOGASM brengt een breed scala aan coversongs van meeslepende ballades tot stevige rock en swingrock. Zo heeft NOGASM onder andere nummers in het repertoire van Anouk, Golden Earring, Lady Gaga, AC/DC, Fleetwood Mac, Kiss en Pink.

december 09 2016

Details

Datum: 9 december 2016
Tijd: 20:30 - 23:00
Evenement Categorie:
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

shopify analytics