Streekvijver Crusade – No Redemption – Mistaken for Strangers

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Vrijdag 11 november 2016 is er weer een nieuwe editie van Streekvijver. Tijdens dit programma krijg je dé kans om bands uit de regio te ontdekken. Deze editie zullen Mistaken for Strangers (alternative rock), Crusade (hardcore) en No Redemption (alternative rock) tussen 20.30 en 22.30 uur op het podium staan. Entree: gratis.

Mistaken for Strangers NL
Wij zijn Mistaken for Strangers, ons genre is alternatieve rock, of iets specifieker: een combinatie tussen indierock, punkrock en postrock. We spelen nu een half jaar samen in deze formatie en zijn druk bezig een eigen stijl te creëren. Natuurlijk laten we ons hierbij uiteraard inspireren door andere bands, zoals bijvoorbeeld Radiohead, Band of Horses, the National, maar ook punkrockbands als Billy Talent. We bestaan uit zanger Karolis, bassist Suus en drummer Jesse, en sinds kort heeft gitarist Alexander zich bij ons gevoegd. Streekvijver wordt ons eerste optreden als Mistaken for Strangers, wij hebben er dan ook erg veel zin in!

Crusade
Crusade, kersverse hardcore uit Eindhoven. Ontstaan in de eerste maanden van 2015 en nu het vizier gericht op studio en podium, in de hoop dat de energie van hun muziek zich een weg naar het punk/hardcore publiek vindt. Dit jaar wordt het jaar waarin zij hun territorium uit gaan breiden, zoals iedere fatsoenlijke kruistocht dat doet.

No Redemption
In 2014 richtten de broertjes Harmsen deze band op. Na een paar veranderingen in de bezetting, zijn we alweer een tijdje aan het oefenen met z’n viertjes. We hebben ons repertoire goed uit kunnen breiden en daarnaast hebben we regelmatig een optreden. We spelen voornamelijk alternatieve rock, zoals Arctic Monkeys en de Black Keys. Maar we rocken ook met onder andere Halestorm en Royal Blood!

november 11 2016

Details

Datum: 11 november 2016
Tijd: 20:30 - 23:00
Evenement Categorie:
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

shopify analytics