Streekvijver met Interstate, The Lazy Lemons en Martin

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Vrijdag 14 april is er weer een nieuwe editie van Streekvijver. Tijdens dit programma krijg je dé kans om bands uit de regio te ontdekken. Deze editie zullen Interstate (rock), The Lazy Lemons (pop/funk) en MARTIN (punkrock) op het podium staan. Zaal open: 20.30 uur. Entree: gratis.

Interstate
Interstate is een rockband uit Eindhoven. “We bestaan eigenlijk een jaar, maar zijn pas net weer samen omdat ik een half jaar in Engeland was”, aldus Moira Laurijs (zangeres). Verder spelen Jules van der Molen (gitarist), Loek Steinebach (gitarist), Julian Konig (bassist) en Joris van der Laan (drummer) in de band. “We maken en coveren rockmuziek! We zijn hard bezig met het schrijven van eigen nummers en we hopen snel een berg eigen werk te hebben.” Het optreden tijdens Streekvijver zal hun allereerste optreden zijn!

The Lazy Lemons
The Lazy Lemons is een band van zes enthousiaste muzikanten die ieder hun skills netjes op een rijtje hebben en niets liever doen dan daar samen gebruik van te maken. Een frisse energieke band die elke zaal na een optreden met een feel good gevoel achterlaat. Dit doen ze met hun zelfgeschreven pop/rock muziek met invloeden vanuit de soul, funk en jazz vol verrassingen en solo’s waar elke instrumentalist zijn ding kan doen, maar toch binnen die duidelijke sfeer blijft, die The Lazy Lemons zo tekent. Ze spelen erg toegankelijke muziek voor bijna elke gelegenheid met vrolijke up-tempo nummers maar nemen soms wat gas terug met hier en daar een ballad.

MARTIN – NL
MARTIN is een punkrockband uit Venray. Ze zijn ooit begonnen als coverband en met vooral covers van o.a. de Heideroosjes, Rammstein, Pennywise, Therapy? en the Offspring. Nu ze echter al langer samen zijn is het tijd om hun eigen stem te laten horen en hun eerste album te schrijven.

april 14 2017

Details

Datum: 14 april 2017
Tijd: 20:30 - 23:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Organisator

shopify analytics