Streekvijver – Roggie 2.0, City of Funk, Delusionals

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Vrijdag 13 januari 2017 is er weer een nieuwe editie van Streekvijver. Tijdens dit programma krijg je dé kans om bands uit de regio te ontdekken. Deze editie zullen Roggie 2.0 (funk/rock), City of Funk (funk) en DELUSIONALS (dreamy alt rock) op het podium staan. Zaal open: 20.30 uur. Entree: gratis.

Roggie 2.0
De eigen nummers van Roggie 2.0 is gebaseerd op funk en rock muziek en met de afwisseling in dynamiek en ritmes zijn de liedjes vaak dansbaar en energiek. Inspiratiebronnen zijn Red Hot Chili Peppers, Muse, Brian Setzer, Seven Eleven, Pink, Lenny Kravitz, Stevie Wonder en Bootsy Collins. Gevarieerd dus!

City of Funk
“We begonnen als een coverband met nummers uit veel verschillende stijlen. Van metal tot akoestisch”, vertelt drummer Jasper Nooten. Na genoeg covers te hebben gespeeld zagen ze het licht en besloten ze zich volledig op funk muziek te richten, denk bijvoorbeeld aan Stevie Wonder. De bandleden vinden het leukste aan funk dat je er veel energie in kwijt kunt en funk kan zowel rustig als moddervet klinken.

DELUSIONALS
DELUSIONALS is een all-girl band die dreamy altrock speelt met een snufje indie pop en hier en daar psychedelische accenten. Zwevende vocalen, dansend op geheimzinnige synthesizers en zingende gitaren. Dat allemaal op een ijzersterke bodem van intelligente en creatieve drumpartijen. DELUSIONALS haalt haar inspiratie uit bands zoals Radiohead, Warpaint en Alt-J.

januari 13 2017

Details

Datum: 13 januari 2017
Tijd: 20:30 - 23:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

shopify analytics