Streekvijver: Scarlet Rose / Steel Kitten / Morning Dawn

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Vrijdag 28 februari is er weer een nieuwe editie van Streekvijver. Tijdens dit programma krijg je dé kans om nieuwe bands uit de regio te ontdekken. Deze editie: Scarlet Rose (Indie rock), Steel Kitten (Glam Metal) en Morning Dawn (90’s Emo,Indie/Post-Rock).

Zaal open: 20.30 uur.

Entree: gratis.

Scarlet RoseIn een tijd van overschot aan bands besluiten 4 vrienden er toch een te beginnen. Simpelweg omdat in hun dorp nog geen band bestaat. Met optredens in het dorpscafé en op het dorpsplein verschaffen ze zich de status van ‘lokale helden’. Scarlet Rose noemen ze zich en tanken vertrouwen met finale plaatsen in diverse regionale bandwedstrijden waarna ze besluiten de eerste liedjes te laten vastleggen in een studio in de grote stad. De eerste optredens onder eigen naam buiten het dorp doen ze maar meteen in de UK, tijdens het international pop overthrow festival in de befaamde Cavern Club.

Steel KittenSteel Kitten zijn op een missie! Een missie om True Heavy Metal terug te brengen! En om overal een feestje te houden! Als eerbetoon aan de machtige Steel Panther werd Steel Kitten gevormd. Steel Kitten komt uit Eindhoven Noord-Brabant en is een coverband. Hair Metal op zijn best, compleet met leggings en pruiken. Morning DawnMorning Dawn is een Alternatieve rock band uit ’s-Hertogenbosch. Veel invloeden gehaald uit 90’s emo/indie genres, onder andere van bands zoals: Penfold, Only if you call me jonathan en State Faults. Al sinds 2015 staat Morning Dawn op verschillende poppodia in Nederland. In 2017 hebben ze hun eerste digitale EP uitgebracht ‘I Only Picture Us In Dreams’. Met veel melodische gitaar melodieën die in elkaar verweven zijn, brengt dit samen met pakkende teksten, alles tot een geheel. Op eigen wijze weten ze hun nummers vol energie over te brengen naar het luisterend oor en zorgen ze voor een krachtig en dynamische performance.https://www.facebook.com/events/1310288909157705/

februari 28 2020

Details

Datum: 28 februari 2020
Tijd: 20:30 - 23:30
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

POPEI
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics