Streekvijver Vernon – Starve the Artist – The BakkPakker

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Streekvijver Vernon – Starve the Artist – The BakkPakker

Vrijdag 7 okterber 2016 is er weer een nieuwe editie van Streekvijver. Tijdens dit programma krijg je dé kans om bands uit de regio te ontdekken. Deze editie zullen Vernon (heavy metal), The BakkPakker (punk/rock) en Starve the Artist (alternative rock) tussen 20.30 en 22.30 uur op het podium staan. Entree: Gratis.

Vernon
Vernon is een nieuwe heavy metal band opgericht in een garage. Met de roots van Metallica, Mötorhead en Judas Priest, zal dit Eindhovense viertal je een ´Blast From the Past´ brengen. Met scheurende solo´s en strakke riffs blazen zij je helemaal omver.

Starve the Artist
Starve the Artist is en viertal alternative rockband uit de regio Eindhoven. De muziek meandert tussen de sounds van zware groove en progressieve atmosferische klanken met een staartje adolescente punk. De heren hebben hun invloeden uit de bands als Clutch, Primus en Tool.

The BakkPakker
Een combinatie van hiphop en invloeden van andere stijlen. The BakkPakkers werken met loop stations en effect pedalen, wat zorgt voor een dynamieke vorm van musiceren. Begonnen als een duo maar inmiddels hebben ze hun derde lid erbij gekregen. Deze heren zullen een act verzorgen waarbij ze vooral een verhaal willen vertellen en de mensen aan het denken willen zetten door middel van een catchy tune!

oktober 07 2016

Details

Datum: 7 oktober 2016
Tijd: 11:30 - 13:30
Evenement Categorieën: ,

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

POPEI
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics