Streekvijver

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Zondag 29 mei 2016 is er weer een nieuwe editie van Streekvijver. Tijdens dit programma krijg je dé kans om bands uit de regio te ontdekken. Deze editie zullen Basket Case (punk/rock), Kongsi (groove/soul) en White Stream (psychedelische rock) vanaf 14.00 op het podium staan. Entree: 2 euro.

Basket Case
Tijdens de optredens van Basket Case hoor je duidelijk invloeden van bands als Green Day en Machine Head, maar ook Siouxsie and the Banshees en Joy Division lijken af en toe door te schemeren. De muziek van Basket Case wordt wel eens omschreven als the Missing Link, de brug tussen Metal, Punk en Wave. De muzikanten zijn staan energiek op het podium en ook het publiek blijft niet stilstaan. De deelname aan Popsport 2015 mocht daarom zeker niet ontbreken en in mei 2015 won Basket Case de Popsport Limburg Showcase, waardoor ze mochten optreden tijdens Bevrijdingsfestival Limburg op de Markt in Roermond!

Kongsi
KONGSI is verwekt in maart 2015 en bestaat uit vijf muzikanten met ieder een geschiedenis in de Eindhovense muziek scene. Met zijn/haar eigen achtergrond zijn ze de muziek gaan maken die ze stiekem allemaal het liefste spelen. Het gevolg daarvan is een mix van Soul, Hiphop, Pop en Jazz. Deze pluriformiteit aan genres hebben ze bij elkaar gebracht en omgedoopt tot ‘New Groove Soul’. Na een bijna 9 maanden van schrijven is KONGSI klaar om ter wereld gebracht te worden. Deze pas geboren sensatie mag niet gemist worden!

White Stream
Deze band is opgericht in de zomer van 2015. Bestaande uit een groepje vrienden. Ze maken psychedelische rock met een vleugje pop. De band bestaat uit: Rik Jasker (Lead Guitar), Deveney Timmers (Bass), Liam Gruijters (Drums) en Noad Swinkels (Vocals/Guitar/Keys). Ze speelden eerder onder andere al in de Verkade Fabriek in ’s-Hertogenbosch.
Meer informatie: www.popei.nl

mei 29 2016

Details

Datum: 29 mei 2016
Tijd: 15:00 - 17:00
Prijs: €2
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Organisator

shopify analytics