Symposium Brainport Circulair

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Symposium Brainport Circulair

De Brainportregio biedt volop kansen voor een Circulaire Economie! Laat u informeren en inspireren tijdens het Symposium Brainport Circulair op dinsdag 9 oktober a.s.!

Circulaire economie biedt kansen
Onze economie ontwikkelt van een lineaire economie (’take-make-dump’) naar een circulaire economie waarin hergebruik van producten en grondstoffen centraal staat. In de Brainportregio zijn volop mogelijkheden voor een circulaire economie. De transitie naar een circulaire economie biedt economische kansen, maakt ons minder afhankelijk van de import van schaarse grondstoffen en draagt bij aan een schoner milieu.

Symposium Brainport Circulair
Tijdens het Symposium worden de circulaire mogelijkheden in de brainportregio met u gedeeld. Wij laten u zien dat circulair ondernemen economische kansen biedt en dat de transitie naar een circulaire economie vraagt om een nieuwe manier van denken en kijken: out of the box, over de grenzen van bedrijf of keten heen, overtuigd van de win-win van samenwerking.

Onder leiding van dagvoorzitter Michel Schuurman, directeur economie en politiek bij MVO Nederland, zullen daarnaast ook de deelnemers aan de eerste Circular Economy Challenge zich presenteren en u laten zien hoe zei de circulaire uitdagingen zijn aangegaan.

Gastsprekers van de avond zijn onder andere Bas Luiting, pionier van het eerste uur m.b.t. de toegepaste circulaire economie, en Paul Megens van De Meeuw Toekomstbouwers, die inmiddels met succes materialen uit de bouw hergebruikt.

Schrijf je hier in voor dit evenement

oktober 09 2018

Details

Begin: 9 oktober 2018
Eind: 10 oktober 2018
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Klokgebouw

Klokgebouw 50 Eindhoven, 5617AB

Bezoek de website van de locatie

shopify analytics