The Blue Moon Cabaret – No 10 – Uitverkocht!

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

The Blue Moon Cabaret No. 10

Blue Collar Theater presenteert in samenwerking met Burlesque starlet Xarah von den Vielenregen alweer haar 10e avondvullende burlesque cabaret programma “the Blue Moon Cabaret”. De verborgen parel van Eindhoven, het Blue Collar Theater is het décor van een elegante burlesque avond in de sfeer van de nachtclubs uit de jaren ’20 en ’30 van de vorge eeuw. Host is de beeldschone zangeres Lady Marmalade die wordt bijgestaan door stagekitten miss Afrodisia en zijn er shows van Mamz’elle Plum’ Ti, Sina King en Silly Thank.

Breng dat sjieke pak vast naar de stomerij, maak een afspraak bij de kapper en haal je meest flitsende schoenen tevoorschijn. Trakteer jezelf op een reis terug in de tijd en ben onderdeel van deze show met beeldschone meiden in de meest prachtige kostuums die de decadente sideshows van de vorige eeuw laten herleven. Je wordt stijlvol ontvangen met een welkomstdrankje en hapjes. Neem plaats aan een van de tafeltjes en geniet van een zwoele en sexy avond vol entertainment.

Entrée: vanaf 24,50 incl welkomst drankje en hapjes

Seated show

Info en tickets via www.bluecollarhotel.nl/party

DRESSCODE:

glitter & glamour, black tie, evening dress, burlesque, roaring twenties, 30s, 40s, 50s, Great Gatsby, flappergirl, dandy, decadent chique

oktober 05 2018

Details

Begin: 5 oktober 2018
Eind: 6 oktober 2018
Prijs: €24,50
Evenement Categorieën: , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Organisator

shopify analytics