The Blue Moon Cabaret – No 16

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

The Blue Moon Cabaret no16 – – The Decadent Burlesque Soirée -Boudoir Noir presenteert in samenwerking met het Blue Collar Hotel alweer haar 16e avondvullende burlesque cabaret programma Blue Moon Cabaret.

De verborgen parel van Eindhoven, het Blue Collar Theater is het décor van een elegante burlesque avond in de sfeer van de nachtclubs uit de jaren ’20 en ’30 van de vorge eeuw.Breng dat sjieke pak vast naar de stomerij, maak een afspraak bij de kapper en haal je meest flitsende schoenen tevoorschijn. Trakteer jezelf op een reis terug in de tijd en ben onderdeel van deze show met beeldschone meiden in de meest prachtige kostuums die de decadente sideshows van de vorige eeuw laten herleven.

Je wordt stijlvol ontvangen met een welkomstdrankje en hapjes. Neem plaats aan een van de tafeltjes en geniet van een zwoele en sexy avond vol entertainment.

VENUE:Blue Collar Hotel

DATE & TIMES::Vrijdag 6 maart 2020

Deuren open om 20:30u

Entrée: vanaf 27,00 incl welkomst drankje en een hapje- Seated show –

DRESSCODE:glitter & glamour, black tie, evening dress, burlesque, roaring twenties, 30s, 40s, 50s, Great Gatsby, flappergirl, dandy, decadent chique…

TICKETS:https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/blue-moon-cabaret-no-16?fbclid=IwAR3W4mXDljb27kQfEtnnqq3TsEoB3HxKMIx_xxKw6JcRNywzR3p7xP3Dohc

maart 06 2020

Details

Begin: 6 maart 2020
Eind: 7 maart 2020
Prijs: €27
Evenement Categorieën: , , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Blue Collar Hotel

Strijp S Klokgebouw 10 Eindhoven, 5617 AA Netherlands

+ Google Maps

Organisator

Blue Moon Cabaret
Email:
shopify analytics