The Boiler Room Jazz Club

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Vrijdag 23 DECEMBER
Na de uitverkochte editie afgelopen april is The Boiler Room Jazz Club terug! Het gevoel van een koloniale jazz club net als in Cuba, New York, Londen of Parijs. Ronde tafels, kroonluchters, spiegels, dinerende en rokende jazz figuren, cocktail in de hand, dansende dames in prachtige jurkjes, veren, olijven, sigaren, blazers en hoedjes komen voorbij!

We hebben een line-up waar we trots op zijn met de Blue Flamingo, BRUUT! en DJ Leroy Rey van de Wicked Jazz Sound. Dit is een jazz avond waarbij gedanst mag worden!

Boiler Room Jazz Club Ticket €15 p.p. (22.00-04.00 uur)
Dit is een kaartje voor de Jazz Club in stijl. We gaan deze avond serieus swingen. Je komt binnen in The Boiler Room Jazz Club, je wordt ontvangen met een welkomstdrankje uit een blinkend kristallen glas en je kunt meteen door naar de dansvloer. Zaal open vanaf 22.00 uur. Deur sluit om 23.00 uur.

Boiler Room Jazz Club Vip Tafel €50 p.p. (17.30-04.00 uur) UITVERKOCHT
Je krijgt je eigen tafel, een welkomstdrankje, een vast 5 gangen menu en toegang tot de Jazz Club. Er zijn 50 vip plaatsen beschikbaar. Vanaf 17.30 uur gaat de bovenzaal open. Aanvang diner om 18.30 uur.

De Vip kaarten zijn helemaal uitverkocht. Je kunt nog wel voor het restaurant reserveren en los het Boiler Room Jazz Club Ticket kopen. Reserveren voor het restaurant kan gemakkelijk via onze website http://www.ketelhuis.com .
——————————————————————
BRUUT! (van 23.00 uur tot 00.45 uur)
BRUUT! swingt enorm, het is kleurig en ongepolijst, dansbaar en extra luisterbaar, spannend en feestelijk. Denk aan het surrealisme van Quentin Tarantino films, tweedehands platen en oude Westerns. In één woord ‘Superjazz’
Afgelopen jaren deed de band bijna alle continenten van de wereld aan. Onder meer Japan, Polen, Burkina Faso, Spanje, en Turkije stonden op het tourschema en het kwartet was te zien op festivals als Tokyo Jazz, Glimps, National Arts, Istanbul Jazz, North Sea Jazz en Noorderslag. In het najaar van 2016 tourde BRUUT! met TV producent en schrijver Wilfried de Jong langs de Nederlandse theaters met hun door de pers geprezen voorstelling. En nu staan ze dus met de The Boiler Room Jazz Club in Het Ketelhuis.
http://www.bruutmusic.com
https://www.youtube.com/watch?v=xa1sZi3HAsI

Blue Flamingo (van 17.30 uur tot 23.00 uur)
Jazz-dj’s genoeg, maar er is er in Nederland maar één die louter met 78-toerenplaten draait. De Rotterdamse jazzmissionaris Ziya Ertekin, alias Bleu Flamingo, reist stad en land af om de vaak zeldzame schellak-platen te zoeken. ‘De schoonheid van oneffenheden’, zo omschrijft hij het geruis, getik en gekraak. De Blue Flamingo is meer dan alleen een dj. Deze Boiler Room Jazz Club opent hij de avond, draait zijn platen, speelt gitaar, loopt door de zaal en laat o.a. de allereerste jazz plaat ooit gemaakt horen. Weet jij welke plaat dit is?
http://www.blueflamingo78.com/introduction/

DJ Leroy Rey (van 01.00 uur tot 04.00 uur)
Een echte muzikale kameleon en ongelofelijk geliefd bij het publiek overal over de wereld. Leroy Rey is één van de meest creatieve en veelzijdige dj’s die je maar kunt tegenkomen. Bekend vanwege zijn grote muzikale kennis, mix-kwaliteiten en energieke optredens. Het is moeilijk om tijdens een set van Leroy Ray stil te blijven staan. Geboren in de jaren 70 en opgegroeid met Earth Wind & Fire, Stevie Wonder, Third World, The Beatles, Sergio Mendes en nog veel meer. Dit was de basis voor zijn veelzijdigheid. Wij zijn blij dat Leroy Ray de avond gaat afsluiten!
http://www.djleroyrey.com/bio/

——————————————————————
Dresscode? Jazz!
Vragen? info@ketelhuis.com
Tickets? https://shop.ticketflow.nl/boilerroomjazz
Website? http://www.ketelhuis.com/the-boiler-room-jazz-club

december 23 2016

Details

Begin: 23 december 2016
Eind: 24 december 2016
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Het Ketelhuis

Ketelhuisplein 1 Eindhoven, 5617AE Nederland

Organisator

Het Ketelhuis
Email:
shopify analytics