The Boiler Room Jazz Club

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

The Boiler Room Jazz Club is een nieuw initiatief van Het Ketelhuis. Je kunt in de Jazz Club dineren, verschillende hapjes bestellen en cocktails drinken. Het is het gevoel van een koloniale jazz club in Cuba, New York, Londen of Parijs maar dan in Eindhoven.

Tijdens de eerste editie op vrijdag 22 april komt het Ad Colen Quartet(http://adcolen.com/). Zij zijn nationaal en internationaal bejubeld om hun frisse, persoonlijke en gevarieerde sound. Jazz zoals jazz moet zijn: avontuurlijk, groovend en lyrisch.

Je kunt The Boiler Room Jazz Club op 3 verschillende manieren beleven:

1. Havana Jazz Club tafel €80 p.p. – UITVERKOCHT –
Zo wil jij The Boiler Room Jazz Club meemaken. Je krijgt je eigen tafel, de beste plek om te zitten en een vijf gangen menu met daarbij zes begeleidende cocktails geserveerd. Het is een vast menu en je wordt om 19.00 uur verwacht. De Havana Jazz Club tafel is voor 2 t/m 6 personen beschikbaar.

2. Boiler Room Jazz Club tafel €40 p.p. – UITVERKOCHT –
Je zit aan een tafel. Je krijgt een drie gangen menu geserveerd en je kunt je drankjes los bestellen of kiezen voor een wijn-, of bier arrangement. Het is een vast menu en je wordt om 19.00 uur verwacht.

3. Boiler Room Jazz Club Concert €10 p.p.
Je mag vanaf 20.30 uur de zaal binnen.

Dresscode? Jazz
Vragen? info@ketelhuis.com
Tickets? https://shop.ticketflow.eu/ketelhuisevents
Website?http://www.ketelhuis.com/the-boiler-room-jazz-club/

april 22 2016

Details

Begin: 22 april 2016
Eind: 23 april 2016
Prijs: €10
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement
shopify analytics