The Dirty Denims Comeback Show

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De Eindhovense Happy Hardrock band The Dirty Denims bestaat 10 jaar! Om dat te vieren spelen ze zaterdag 7 januari een speciale jubileumshow in POPEI. Het belooft dus een mooi feestje te worden! Supports: Red Devil (hardrock) + Code of Conduct (punkrock). Zaal open: 20.00 uur. Entree: 5 euro (voorverkoop via http://www.ticketkantoor.nl/shop/thedirtydenims).

In oktober bestaat de band alweer 10 jaar en dat is natuurlijk reden voor een feestje! “We hebben weer heel veel zin om te knallen!”, aldus Mirjam, zangeres van The Dirty Denims. Terwijl drummer Thomas op wereldreis was moest bassiste Ashley herstellen van een rugblessure. Daarom lasten The Dirty Denims begin 2016 een noodgedwongen pauze in. “We hebben deze tijd gebruikt om nieuwe liedjes te schrijven. We gaan begin 2017 de studio in voor het opnemen van een album, dat we in 2 delen gaan uitbrengen. Deel 1 komt in april uit. Daarna gaan we zoveel mogelijk live spelen en in oktober zullen we deel 2 uitbrengen. Maar eerst vieren we ons 10-jarig bestaan in POPEI op 7 januari met deze speciale jubileumshow! Wie wil er nou niet met een lekker potje rocknroll het nieuwe jaar inknallen!”

De band heeft 2 supportacts weten te strikken. Code of Conduct is de nieuwe band van onze vrienden van de Dirty Bastards. Zij zullen een punkrock try-out spelen! Red Devil is een toffe band uit Eindhoven, hardrock zoals ie hoort te zijn!

Ook zullen er een aantal special guests aanschrijven om het 10-jarig jubileum te vieren. Niet missen!

januari 07 2017

Details

Datum: 7 januari 2017
Tijd: 20:00 - 23:30
Evenement Categorie:
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

shopify analytics